White Lasa Matte 60×60 9mm


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 7.37 kg
Dimensions 60 × 60 cm
Efekti

Porcelan

Ngjyra

E Bardhë

Struktura

Mat

Sipërfaqet monumentale pasqyrojnë kompleksitetin e polikromit, vazhdimësinë grafike ndërmjet pllakave dhe ekuilibrin e përgjithshëm. Nëpërmjet pllakave të mëdha ne shprehim më së miri vëmendjen ndaj detajeve dhe realizmin e jashtëzakonshëm. Mermeret Impronta mbulojnë arkitekturën e brendshme, duke gjeneruar vazhdimësi rigoroze estetike. Kjo është arsyeja pse sipërfaqet tona mund të zgjidhin projekte të personalizuara, sepse koordinimi i hapësirës është një vlerë e domosdoshme. Projektet tona ndjekin revolucionet estetike që ndryshojnë vazhdimisht.

Additional information

Weight 7.37 kg
Dimensions 60 × 60 cm
Efekti

Porcelan

Ngjyra

E Bardhë

Struktura

Mat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “White Lasa Matte 60×60 9mm”