Vynil Red Glossy 13×13 13mm


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Weight 0.94 kg
Dimensions 20 × 20 cm
Efekti

Njëngjyrëshe

Hapësira

Banjo, Enterier

Ngjyra

E kuqe

Struktura

Shkëlqim

Ashtu si sharada, megjithëse vezulluese dhe me llak. Efekti vinyl i Vinyl-it u jep formave një efekt 3D në mënyrë të këndshme: gjithçka luhet në një sipërfaqe të mprehtë e cila, njësoj si një pëlhurë vinyl, i përmbahet formave të mbuluara me një mosrespektim vezullues. Është një enigmë e këndshme në të cilën siluetat plastike shërbejnë si një dremitje për diçka që vetëm nënkuptohet. Dhe na takon ne të hamendësojmë se çfarë është.

Additional information

Weight 0.94 kg
Dimensions 20 × 20 cm
Efekti

Njëngjyrëshe

Hapësira

Banjo, Enterier

Ngjyra

E kuqe

Struktura

Shkëlqim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vynil Red Glossy 13×13 13mm”