Shale Taupe Matte 60×60 9mm

35.00


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 7 kg
Dimensions 60 × 60 cm
Efekti

Guri

Ngjyra

Hiri

Struktura

Mat

Shale dëbon zgjidhjet artificiale, duke shfaqur produktin e kërkimit të thellë dhe krijues përmes sipërfaqeve të koordinuara të brendshme dhe të jashtme.
Dinamizmi grafik, kontrolli kromatik dhe tiparet e studiuara metamorfike zbulohen të gjitha në sipërfaqen e re, e cila është e ekuilibruar mirë, por mbi të gjitha autentike.

Koha e liferimit: 24 ore

Additional information

Weight 7 kg
Dimensions 60 × 60 cm
Efekti

Guri

Ngjyra

Hiri

Struktura

Mat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shale Taupe Matte 60×60 9mm”