Sahara Noir Matte 60×60 9mm


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 7.34 kg
Dimensions 60 × 60 cm
Efekti

Porcelan

Ngjyra

Ari

Struktura

Mat

Marble Experience është koleksioni brenda tre parimeve thelbësore që plotësojnë: përzgjedhja e mermerëve më të mirë, inovacioni teknologjik dhe materialet ekskluzive, për projektimin e sipërfaqeve unike.

Additional information

Weight 7.34 kg
Dimensions 60 × 60 cm
Efekti

Porcelan

Ngjyra

Ari

Struktura

Mat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sahara Noir Matte 60×60 9mm”