Sahara Noir High Glossy 120×120 10.7mm

50.00

Weight 37.38 kg
Dimensions 120 × 120 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

E Zezë

Struktura

Shkëlqim

Qeramika e dizajnit natyral të koleksionit Sahara karakterizohet nga kontrasti i venave të saj të bardha dhe të arta. Cifre Ceramica është e përkushtuar ndaj dizajnit dhe inovacionit përmes një serie me format të madh që tregon, përmes kontrasteve, elegancën e një mermeri stërgjyshore. Në një lojë dizajni, thellësia e së zezës absolute shndërrohet në një të bardhë të pastër që mbizotëron mbi vijat e zeza. Drita dhe kontrasti luajnë në këto pjesë deri në katër formate të ndryshme, me fije mat ose të lëmuara me kokrriza, për të arritur një rezultat dërrmues.

Koha e liferimit: 24 ore

Additional information

Weight 37.38 kg
Dimensions 120 × 120 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

E Zezë

Struktura

Shkëlqim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sahara Noir High Glossy 120×120 10.7mm”