Reload White Antislip 60×120 20mm

50.00


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 35.5 kg
Dimensions 60 × 120 cm
Efekti

Terracer

Hapësira

Banjo, Enterier, Fasadë, Terasë

Ngjyra

E Bardhë

Struktura

Vrazhdë

Dizajni i këtij koleksioni të pllakave prej porcelani luan me gurë natyralë të ndryshëm të madhësive dhe intensitetit të ngjyrave të ndryshme që janë të inkorporuara në një sfond neutral. Ky bashkim arrin një teksturë unike që zbut efektin terrazzo duke ruajtur të gjithë freskinë dhe karakterin mesdhetar. Është i disponueshëm në tre nuanca të ndryshme me një përfundim mat dhe pesë formate për t’u përshtatur me të gjitha llojet e stileve.

Koha e liferimit: 24 ore

Additional information

Weight 35.5 kg
Dimensions 60 × 120 cm
Efekti

Terracer

Hapësira

Banjo, Enterier, Fasadë, Terasë

Ngjyra

E Bardhë

Struktura

Vrazhdë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Reload White Antislip 60×120 20mm”