Pietra Di Basalto Grigio Matte 60×60 9mm


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Weight 7.11 kg
Dimensions 60 × 60 cm
Efekti

Guri

Ngjyra

Hiri

Struktura

Mat

Lineariteti dhe pamja origjinale e gurit të bazaltit është riimagjinuar në këtë koleksion pa kompromis, me hije të pasur. Enë guri prej porcelani me format të madh krijojnë sipërfaqe dinamike me një bollëk detajesh unike, natyrore. Me 5 ngjyra me hije të padukshme dhe vija dalluese, Pietra di Basalto kombinon shkathtësinë e gresit prej porcelani me ngrohtësinë dhe shtresat e gurit natyror për të krijuar një ambient mikpritës por elegant.

Additional information

Weight 7.11 kg
Dimensions 60 × 60 cm
Efekti

Guri

Ngjyra

Hiri

Struktura

Mat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pietra Di Basalto Grigio Matte 60×60 9mm”