Perla Antislip 120×120 9mm


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 28.8 kg
Dimensions 120 × 120 cm
Efekti

Porcelan

Ngjyra

Hiri

Struktura

Vrazhdë

Decora është një koleksion modelesh mbresëlënëse qeramike kushtuar dizajnit të brendshëm bashkëkohor. Frymëzimi figurativ dhe ngjyra kombinojnë një gjuhë vizuale të sofistikuar të gjeometrive të mëdha pop dhe buqetave të harlisura të bimëve.

Additional information

Weight 28.8 kg
Dimensions 120 × 120 cm
Efekti

Porcelan

Ngjyra

Hiri

Struktura

Vrazhdë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Perla Antislip 120×120 9mm”