Palace White Matte 60×60


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Weight 5.68 kg
Dimensions 60 × 60 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

E Bardhë

Struktura

Mat

Ky koleksion riprodhon në detaje venimin e butë gri në një sfond të bardhë të mermerit më klasik dhe ofron një kontrast delikate dhe elegante. Variacionet grafike në secilën pjesë tregojnë modele të ndryshme të lyerjes për të arritur efektin më real të mundshëm. Për më tepër, përfundimi i tij i korrigjuar zvogëlon nyjet dhe rrit efektin e vazhdimësisë vizuale, aq karakteristik për pllakat origjinale të mermerit.

Additional information

Weight 5.68 kg
Dimensions 60 × 60 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

E Bardhë

Struktura

Mat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Palace White Matte 60×60”