Overland Greige Antislip 60×60 20mm

40.00


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 17.45 kg
Dimensions 60 × 60 cm
Efekti

Guri

Hapësira

Banjo, Enterier, Fasadë, Terasë

Ngjyra

Hiri

Struktura

Vrazhdë

Overland është një koleksion pllakash me efekt guri natyror që bëhet një klasik i menjëhershëm falë bukurisë së saj të përjetshme. Koleksioni Overland ka aftësi për t’u përshtatur pothuajse me çdo projekt që e bën atë koleksionin perfekt për të gjitha llojet e profesionistëve. Pllakat e porcelanit janë të disponueshme në dy formate të kombinueshme me veçori të tilla si teknologjia kundër rrëshqitjes për tarraca dhe kopshte. Kjo pllakë porcelani mund të gjendet edhe me relieve interesante për të dekoruar çdo hapësirë.

Koha e liferimit: 24 ore

Additional information

Weight 17.45 kg
Dimensions 60 × 60 cm
Efekti

Guri

Hapësira

Banjo, Enterier, Fasadë, Terasë

Ngjyra

Hiri

Struktura

Vrazhdë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Overland Greige Antislip 60×60 20mm”