Norwich Sand Antislip 90×90 9mm

28.00

Weight 17.25 kg
Dimensions 90 × 90 cm
Efekti

Guri

Hapësira

Banjo, Enterier, Fasadë, Terasë

Ngjyra

Krem

Struktura

Vrazhdë

Norwich është një koleksion ku pllaka bëhet kanavacë mbi të cilën do të ngjyrosen projektet arkitekturore më bashkëkohore. Teksturat e saj fitojnë një bukuri të veçantë përmes nuancave delikate kromatike. Me pesë formatet dhe pesë nuancat e saj, është një nga seritë më të gjithanshme. Në veçanti, pllakat e saj me format të madh në gamën XLife shtyjnë mundësitë e arkitektëve në horizonte të reja.

Koha e liferimit: 24 ore

Additional information

Weight 17.25 kg
Dimensions 90 × 90 cm
Efekti

Guri

Hapësira

Banjo, Enterier, Fasadë, Terasë

Ngjyra

Krem

Struktura

Vrazhdë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Norwich Sand Antislip 90×90 9mm”