Norwich Pearl Matte 120×260 6mm

60.00


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 50.49 kg
Dimensions 120 × 260 cm
Efekti

Guri

Hapësira

Banjo, Enterier, Fasadë, Terasë

Ngjyra

Hiri

Struktura

Mat

Norwich është një koleksion ku pllaka bëhet kanavacë mbi të cilën do të ngjyrosen projektet arkitekturore më bashkëkohore. Teksturat e saj fitojnë një bukuri të veçantë përmes nuancave delikate kromatike. Me pesë formatet dhe pesë nuancat e saj, është një nga seritë më të gjithanshme. Në veçanti, pllakat e saj me format të madh në gamën XLife shtyjnë mundësitë e arkitektëve në horizonte të reja.

Koha e liferimit: 24 ore

Additional information

Weight 50.49 kg
Dimensions 120 × 260 cm
Efekti

Guri

Hapësira

Banjo, Enterier, Fasadë, Terasë

Ngjyra

Hiri

Struktura

Mat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Norwich Pearl Matte 120×260 6mm”