Mobile Almond Matte 30×120 6.7mm


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 5.4 kg
Dimensions 30 × 120 cm
Efekti

Dru

Ngjyra

E Bardhë

Struktura

Mat

Pllakat në koleksionin Mobile riprodhojnë estetikën e drurit me venat shumë të theksuara që e dallojnë atë nga koleksionet e tjera. Dizajni i tij kontribuon në rritjen e lehtë të personalitetit të dyshemeve të çdo projekti, qoftë komercial apo rezidencial. Ka një ton tradicional kafe (Nature) dhe një tjetër në tonet gri (bajame). Pjesët, të disponueshme në një format të vetëm, mund të vendosen në forma të ndryshme, si p.sh. kurriz peshku, për të rritur më tej personalizimin.

Additional information

Weight 5.4 kg
Dimensions 30 × 120 cm
Efekti

Dru

Ngjyra

E Bardhë

Struktura

Mat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mobile Almond Matte 30×120 6.7mm”