Maxfine Gaudi Stone Extra 150×300 6mm

160.00


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Weight 71.4 kg
Dimensions 150 × 300 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

Kafe

Struktura

Shkëlqim

Hapësira

Banjo, Enterier

Një material kaq inovativ sa thyen barrierat midis sipërfaqeve për arkitekturë dhe arredim.
Forca plus butësi, përmasa shumë të mëdha dhe një trashësi e ulët për të bërë dysheme, mure, orendi dhe përfundime. Jo vetëm sipërfaqet.

Koha e liferimit: 24 ore

Additional information

Weight 71.4 kg
Dimensions 150 × 300 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

Kafe

Struktura

Shkëlqim

Hapësira

Banjo, Enterier

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Maxfine Gaudi Stone Extra 150×300 6mm”