Marquina Matte 60×120 10.5mm

Weight 17.81 kg
Dimensions 60 × 120 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

E Zezë

Struktura

Mat

Venat delikate të bardha që thyejnë sipërfaqen e këtyre pllakave me efekt mermeri të zi i japin asaj një bukuri pothuajse fantastike. Ky material është ideal për dekorimin e brendshëm të dyshemeve, mureve, banjove, tavolinave të kuzhinës dhe pjesëve zbukuruese, pasi kombinimi i të zezës me penelën e bardhë është perfekt dhe ofron një mori përshtatjesh të mundshme estetike. Kjo qeramikë e stilit mermeri e fisnikërisë elegante nuk lë askënd indiferent. Ai ofron mundësi të pafundme nëpërmjet pesë formateve dhe përfundimeve të tij me shkëlqim, të lëmuar dhe mat.

Additional information

Weight 17.81 kg
Dimensions 60 × 120 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

E Zezë

Struktura

Mat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Marquina Matte 60×120 10.5mm”