Luce Blu Matte 100×300 6mm


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Weight 29.49 kg
Dimensions 100 × 300 cm
Efekti

Guri

Ngjyra

E Kaltër

Struktura

Mat

Drita ka qenë gjithmonë një mjet pamor jashtëzakonisht i fuqishëm, i aftë për të përshkruar, zbuluar, formësuar, skalitur dhe dhënë jetë materies dhe hapësirës përreth.
Mund të ngrejë dizajnin; jep sinuozitet, ngrohtësi dhe lëvizje duke lejuar që shpirti i vërtetë i sipërfaqeve të dalë nga hijet. Një material që drita e zbulon me gjithë pasurinë e saj, i bërë nga lëvizja dhe kiaroskuro. Një material që duket se transformohet me çdo shikim. Me dritën, hapësirat marrin jetë dhe transformohen.
Nëpërmjet dritës, hapësirat na flasin, duke zbuluar në mënyrë delikate misterin e së padukshmes. Shkrirja midis natyrës inovative të kompanisë dhe ndjenjës estetike dhe vizionare të stilistit i ka dhënë jetë një materiali që ripërpunon elegancën klasike me një tjegull autentike me kthesë bashkëkohore që e çon arkitekturën në një dimension të ri.

Additional information

Weight 29.49 kg
Dimensions 100 × 300 cm
Efekti

Guri

Ngjyra

E Kaltër

Struktura

Mat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Luce Blu Matte 100×300 6mm”