Lorien Amber Matte 30×180 9mm


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Weight 11.6 kg
Dimensions 30 × 180 cm
Efekti

Dru

Ngjyra

Kafe

Struktura

Mat

Lorien është një pllakë porcelani me dizajn druri, e disponueshme në 2 formate. Karakterizohet nga përfundimi i tij i korrigjuar, i cili redukton nyjet e dukshme në minimum, dhe nga realizmi me të cilin rikrijon teksturat dhe relievin e drurit natyror. Është i disponueshëm në ngjyra po aq karakteristike për drurin si ato të panjës ose lisit, të cilat rrisin më tej ndjenjën e origjinalitetit. Koleksioni Lorien është rezultat i teknologjisë inovative Artech, e cila kombinon saktësinë dixhitale dhe mjeshtërinë. Transferon relievin e drurit në detaje dhe krijon një efekt vizual që është shumë besnik ndaj materialit origjinal.

Additional information

Weight 11.6 kg
Dimensions 30 × 180 cm
Efekti

Dru

Ngjyra

Kafe

Struktura

Mat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lorien Amber Matte 30×180 9mm”