Limestone White Matte 120×280 6mm

350.00


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 48.60 kg
Dimensions 120 × 280 cm
Efekti

Guri

Ngjyra

E Bardhë

Struktura

Mat

Limestone di Impronta është një gur qeramik me një teksturë elegante natyrale dhe thelbësore, i krijuar për të plotësuar nevojën për mjedise të rehatshme dhe rigjeneruese.Guri gëlqeror kombinon stilin dhe sigurinë për çdo dysheme të jashtme. Kopshti, pishina, oborri, tarraca

Koha e liferimit: 24 ore

Additional information

Weight 48.60 kg
Dimensions 120 × 280 cm
Efekti

Guri

Ngjyra

E Bardhë

Struktura

Mat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Limestone White Matte 120×280 6mm”