Keita Cherry Matte 20×120 9mm

Weight 4.76 kg
Dimensions 20 × 120 cm
Efekti

Dru

Ngjyra

Kafe

Struktura

Mat

Seria e pllakave të dyshemesë prej porcelani Keita u krijua për të sjellë ngrohtësi në hapësirat e brendshme falë dizajnit të drurit natyror të zgjedhur me kujdes. Është në dispozicion në 2 nuanca mat (panje dhe vishnje). Keita shquhet për shkathtësinë dhe rezistencën e porcelanit, duke e bërë atë lehtësisht të adaptueshëm në çdo hapësirë ​​të brendshme, duke përfshirë banjat dhe kuzhinat. Kjo seri e koleksionit WoodMotion karakterizohet gjithashtu nga formati i zgjatur (20x120cm i korrigjuar) karakteristikë e dyshemesë prej druri natyral.

Additional information

Weight 4.76 kg
Dimensions 20 × 120 cm
Efekti

Dru

Ngjyra

Kafe

Struktura

Mat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Keita Cherry Matte 20×120 9mm”