Industrial Silver Mate 60×120 9mm


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 14.75 kg
Dimensions 60 × 120 cm
Efekti

Metal

Ngjyra

Hiri

Struktura

Mat

Industrial është një pllakë porcelani me format të madh që përputhet dhe përshtatet me pothuajse çdo stil falë pamjes së saj bashkëkohore. Kjo seri është pjesë e koleksionit XLife, ku qeramika me format të madh krijojnë hapësira të mëdha dhe të vogla me ndikim të madh vizual. Pllakat e pllakave qeramike me format të madh kombinohen me copa më të vogla për të krijuar ambiente të brendshme befasuese ku kalimi i kohës është vetëm një vlerë e shtuar. Kjo rezulton në një gamë prej katër formatesh të ndryshme të disponueshme në dy nuanca të ndryshme për t’i bërë projektet emocionuese realitet.

Additional information

Weight 14.75 kg
Dimensions 60 × 120 cm
Efekti

Metal

Ngjyra

Hiri

Struktura

Mat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Industrial Silver Mate 60×120 9mm”