Himalya Light Glossy 120×280 6mm

95.00


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 48.65 kg
Dimensions 120 × 280 cm
Efekti

Guri

Hapësira

Banjo, Enterier, Fasadë, Pishinë, Terasë

Ngjyra

E Kaltër

Struktura

Shkëlqim

Një seri graniti me karakter të fortë, ashtu si vargmalet prej nga e ka marrë emrin. Himalaja, me efektin e granitit, është një koleksion që di të jetë delikat dhe energjik në të njëjtën kohë. Venat e forta mbështeten lehtë në thelbin e materialit. Pesë ngjyra. Tre formate. Dy përfundime. Mundësi të pafundme.

Koha e liferimit: 24 ore

Additional information

Weight 48.65 kg
Dimensions 120 × 280 cm
Efekti

Guri

Hapësira

Banjo, Enterier, Fasadë, Pishinë, Terasë

Ngjyra

E Kaltër

Struktura

Shkëlqim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Himalya Light Glossy 120×280 6mm”