Florida Freestanding Washbasin Sage Matte 40x85h

950.00

Weight 16 kg
Dimensions 40 × 85 cm
Efekti

Njëngjyrëshe

Hapësira

Banjo

Ngjyra

E gjelbër

Struktura

Mat

Florida është një dizajn plot sharm dhe prakticitet që nuk do të kalojë pa u vënë re në banjën tuaj. Me një dizajn elegant rrethor, është i disponueshëm në të bardhë dhe tetë ngjyra të tjera standarde.

Koha e liferimit: 24 ore

Additional information

Weight 16 kg
Dimensions 40 × 85 cm
Efekti

Njëngjyrëshe

Hapësira

Banjo

Ngjyra

E gjelbër

Struktura

Mat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Florida Freestanding Washbasin Sage Matte 40x85h”