Diamond Gold High Glossy 30×60 9mm


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 14.75 kg
Dimensions 30 × 60 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

Ari

Struktura

Shkëlqim

Një material delikat si mermeri tani ka një vend në çdo hapësirë ​​falë dizajnit qeramik. Pllakat e porcelanit me format të madh që përbëjnë serinë Diamond Gold sjellin gjithë shkëlqimin e një materiali të përjetshëm si mermeri me cilësinë e porcelanit më të mirë. Me aplikime të pafundme, Diamond Gold është i disponueshëm në tetë formate, duke përfshirë varietetet e pllakës qeramike XLife 120×120 dhe 120×260 cm. Ai gjithashtu vjen në katër përfundime të ndryshme dhe formate më të vogla për t’iu përshtatur të gjitha modeleve.

Additional information

Weight 14.75 kg
Dimensions 30 × 60 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

Ari

Struktura

Shkëlqim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Diamond Gold High Glossy 30×60 9mm”