Diamond Gold High Glossy 120×120 10.7mm

50.00

Weight 37.38 kg
Dimensions 120 × 120 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

Ari

Struktura

Shkëlqim

Një material delikat si mermeri tani ka një vend në çdo hapësirë ​​falë dizajnit qeramik. Pllakat e porcelanit me format të madh që përbëjnë serinë Diamond Gold sjellin gjithë shkëlqimin e një materiali të përjetshëm si mermeri me cilësinë e porcelanit më të mirë. Me aplikime të pafundme, Diamond Gold është i disponueshëm në tetë formate, duke përfshirë varietetet e pllakës qeramike XLife 120×120 dhe 120×260 cm. Ai gjithashtu vjen në katër përfundime të ndryshme dhe formate më të vogla për t’iu përshtatur të gjitha modeleve.

Koha e liferimit: 24 ore

Additional information

Weight 37.38 kg
Dimensions 120 × 120 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

Ari

Struktura

Shkëlqim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Diamond Gold High Glossy 120×120 10.7mm”