Dayton White Matte 60×120 9mm


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 14.75 kg
Dimensions 60 × 120 cm
Efekti

Dru

Ngjyra

E Bardhë

Struktura

Mat

Me këtë përzierje çimentoje dhe druri, Dayton lë pas minimalizmin e dizajnit industrial për t’u bërë protagonist i atmosferave me personalitet të madh. Një koleksion pllakash qeramike me efekt betoni dhe druri që rikrijon pamjen materiale të sipërfaqeve të konsumuara. Ambienti perfekt për përzierjet eklektike të dekorimit. Seria Dayton krijon imitim të pllakave të drurit dhe çimentos, ideale për të mbuluar dyshemetë dhe muret, si në ambiente publike ashtu edhe në ato private, përmes tre formateve të ndryshme dhe tre varieteteve kromatike.

Additional information

Weight 14.75 kg
Dimensions 60 × 120 cm
Efekti

Dru

Ngjyra

E Bardhë

Struktura

Mat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dayton White Matte 60×120 9mm”