Concorde Pearl Matte 60×60 10mm


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 8.38 kg
Dimensions 60 × 60 cm
Struktura

Mat

Ngjyra

E Bardhë

Efekti

Beton

Seria Concorde është konfiguruar përmes pllakave të murit dhe dyshemesë prej porcelani me një dizajn çimentoje që krijojnë hapësira moderne dhe të thjeshta, por magjepsëse përmes teksturave të sofistikuara të çimentos dhe toneve të saj neutrale. Pllakat e gurit prej porcelani që janë pjesë e këtij koleksioni janë paraqitur në pesë formate porcelani dhe katër nuanca mat që mund të kombinohen lehtësisht për të krijuar hapësirat më bashkëkohore.

Additional information

Weight 8.38 kg
Dimensions 60 × 60 cm
Struktura

Mat

Ngjyra

E Bardhë

Efekti

Beton

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Concorde Pearl Matte 60×60 10mm”