Chic Vision Glossy 7.5×10 11.5mm

35.00

Weight 8 kg
Dimensions 7.5 × 30 cm
Efekti

Njëngjyrëshe, Tullë

Hapësira

Banjo, Enterier

Ngjyra

Kafe

Struktura

Gjysëmshkëlqim

Chic është një koleksion ideal për pllakat e murit që, përmes ngjyrave dhe relieveve të tij, thyen rutinën dhe gjallëron çdo hapësirë. Formati 7.5×15 cm plotësohet nga një efekt i pjerrët që arrin rezultatin e sofistikuar për të cilin dallohet ky koleksion. Kjo seri pllakash qeramike muri me reliev vjen në një gamë të gjerë ngjyrash: nga tonalitetet më të kthjellta si e bardha dhe bezha deri tek ato më të gjallat si okër.

Koha e liferimit: 24 ore

Categories: , , , , , , ,

Additional information

Weight 8 kg
Dimensions 7.5 × 30 cm
Efekti

Njëngjyrëshe, Tullë

Hapësira

Banjo, Enterier

Ngjyra

Kafe

Struktura

Gjysëmshkëlqim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chic Vision Glossy 7.5×10 11.5mm”