Caspio Gold 60×120 Glossy 10.7mm

24.00


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 19.62 kg
Dimensions 60 × 120 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

Ari

Struktura

Shkëlqim

Caspio është frymëzuar nga mermeri Calacatta Gold, me pamjen e tij të përjetshme dhe të dalluar. Venat elegante gri dhe detajet mahnitëse të artë gjurmojnë një strukturë natyrale të ndërlikuar por elegante në një kanavacë të bardhë. Variacionet kromatike të qenësishme të gurit natyror, me dallime të vogla në ngjyrosje dhe ngjyrë, rrisin bukurinë unike të secilës pjesë të kësaj pllake qeramike me efekt mermeri. Seria Caspio mund të gjendet në tre përfundime të ndryshme: të lëmuara, me shkëlqim dhe me shkëlqim të lartë. Kjo pllakë porcelani e korrigjuar është e disponueshme në shtatë formate të ndryshme për t’iu përshtatur çdo hapësire dhe projekti.

Koha e liferimit: 24 ore

Additional information

Weight 19.62 kg
Dimensions 60 × 120 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

Ari

Struktura

Shkëlqim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Caspio Gold 60×120 Glossy 10.7mm”