California White Matte 60×45.5h


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 16 kg
Dimensions 60 × 45.5 cm
Efekti

Njëngjyrëshe

Hapësira

Banjo

Ngjyra

E Bardhë

Struktura

Mat

California është një lavaman me një dizajn inovativ, i përsosur për banjat më të sofistikuara dhe moderne. Prodhuar me materialin tonë Smart Solid, është një produkt me shkathtësi të madhe dhe një përfundim perfekt me teksturë të lëmuar Ka një garanci trevjeçare dhe, Për rehati më të madhe, pastrohet dhe mirëmbahet lehtë.

Additional information

Weight 16 kg
Dimensions 60 × 45.5 cm
Efekti

Njëngjyrëshe

Hapësira

Banjo

Ngjyra

E Bardhë

Struktura

Mat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “California White Matte 60×45.5h”