Caledonia Cream High Glossy 75×150 10.5mm

35.00


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 28.41 kg
Dimensions 75 × 150 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

Krem

Struktura

Shkëlqim

Qeramikat e stilit kuarcit janë rinovuar në këtë koleksion ku valët e gjera dhe rrotullimet e ngjyrave kompensohen nga butësia e një venie delikate dhe elegante. Caledonia qëndron si një alternativë ndaj mermerit klasik, ku dallimi dhe qetësia i japin formë të gjitha llojeve të hapësirave. Kjo qeramikë imituese e gurit natyror është e disponueshme në shtatë formate dhe katër dizajne që funksionojnë veçanërisht mirë në kombinim me tone të ngrohta dhe neutrale. Dy përfundimet e tij të ndryshme e bëjnë atë zgjedhjen perfekte për të shpalosur kreativitetin tuaj.

Koha e liferimit: 24 ore

Additional information

Weight 28.41 kg
Dimensions 75 × 150 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

Krem

Struktura

Shkëlqim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Caledonia Cream High Glossy 75×150 10.5mm”