Caledonia Cream High Glossy 60×60 9.3mm

18.00

Weight 6.26 kg
Dimensions 60 × 60 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

Krem

Struktura

Shkëlqim

Qeramikat e stilit kuarcit janë rinovuar në këtë koleksion ku valët e gjera dhe rrotullimet e ngjyrave kompensohen nga butësia e një venie delikate dhe elegante. Caledonia qëndron si një alternativë ndaj mermerit klasik, ku dallimi dhe qetësia i japin formë të gjitha llojeve të hapësirave. Kjo qeramikë imituese e gurit natyror është e disponueshme në shtatë formate dhe katër dizajne që funksionojnë veçanërisht mirë në kombinim me tone të ngrohta dhe neutrale. Dy përfundimet e tij të ndryshme e bëjnë atë zgjedhjen perfekte për të shpalosur kreativitetin tuaj.

Koha e liferimit: 24 ore

Additional information

Weight 6.26 kg
Dimensions 60 × 60 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

Krem

Struktura

Shkëlqim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Caledonia Cream High Glossy 60×60 9.3mm”