Burlington Sand Matte 60×60 9mm

18.00


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 12.08 kg
Dimensions 60 × 60 cm
Efekti

Guri

Struktura

Mat

Ngjyra

Krem

Burlington zgjedh karakteristikat më të mira të llojeve të ndryshme të gurit natyror për t’u bërë një material dekorimi autentik dhe i vërtetë. Ky koleksion i pllakave të dyshemesë prej porcelani me efekt guri përshtatet me ambientet e brendshme më moderne dhe të sofistikuara falë gjykimit të venave të tij dhe nuancave delikate kromatike. Po kështu, tonet neutrale e lejojnë atë të përshtatet në çdo projekt, si banesor ashtu edhe komercial. I disponueshëm në katër formate të ndryshme porcelani, ai është gjithashtu i disponueshëm në dizajne unike për pllaka muri të stampuara në tre ngjyra të ndryshme.

Koha e liferimit: 24 ore

Additional information

Weight 12.08 kg
Dimensions 60 × 60 cm
Efekti

Guri

Struktura

Mat

Ngjyra

Krem

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Burlington Sand Matte 60×60 9mm”