Baltic Taupe Grey Matte 100×100 8.5mm

45.00


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 10 kg
Dimensions 100 × 100 cm
Efekti

Guri

Hapësira

Banjo, Enterier, Fasadë, Pishinë, Terasë

Ngjyra

Kafe

Struktura

Mat

eramica Rondine riprodhon me mjeshtëri gurin tipik anglez Burlington.
Kjo linjë është minimale, me nuanca natyrale dhe jashtëzakonisht e gjithanshme. Guri ka një shtresim të fortë, për shkak të rrjedhës së kohës, dhe karakterizohet nga sipërfaqe të pabarabarta kromatike, gjë që e bën produktin të butë, jashtëzakonisht elegant dhe të kombinueshëm me lloje të tjera materialesh, si druri, metali dhe betoni.
Seria e re Baltic, me përmasat e saj të korrigjuara në 60×120, 100×100, 60×60, 30×60 dhe ngjyrat e saj Gri e errët, Gri, Gri e çelur, e Bardhë, Bezhë dhe E kaltër, ndërthur bukurinë dhe forcën.
Madhësia 60×120 me përfundimin Grip lejon vazhdimësinë midis ambienteve të brendshme dhe të jashtme dhe ambienteve rezidenciale dhe komerciale. Ky koleksion kombinon të gjitha karakteristikat e gresit me bukurinë estetike të gurit

Koha e liferimit: 24 ore

Additional information

Weight 10 kg
Dimensions 100 × 100 cm
Efekti

Guri

Hapësira

Banjo, Enterier, Fasadë, Pishinë, Terasë

Ngjyra

Kafe

Struktura

Mat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Baltic Taupe Grey Matte 100×100 8.5mm”