Baltic Green Glossy 60×120 10.5mm


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 17.8 kg
Dimensions 60 × 120 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

E gjelbër

Struktura

Shkëlqim

Një dizajn harmonik ideal për të shtuar ngrohtësi në çdo dhomë pa hequr dorë nga forca e saj dekorative. Me një efekt të lëmuar dhe ngjyra pastel me vena të buta jeshile, Baltic është një pllakë ekskluzive prej porcelani që do t’ju bëjë të udhëtoni në vendet e netëve të bardha. Për t’u përshtatur në çdo projekt, ai është i disponueshëm në tre formate të ndryshme (60 x 120, 120 x 120 dhe 120 x 260).

Additional information

Weight 17.8 kg
Dimensions 60 × 120 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

E gjelbër

Struktura

Shkëlqim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Baltic Green Glossy 60×120 10.5mm”