Alnus Neutro Mat 20×120 9mm

50.00

Dimensions 20 × 120 cm
Efekti

Dru

Ngjyra

Kafe

Hapësira

Banjo, Enterier, Fasadë, Pishinë, Terasë

Struktura

Mat

Koleksioni Alnus ka një bukuri të pastër; shumë ndryshe nga materialet në modë, Alnus i vesh ambientet e brendshme me finesë dhe përsosje.

 

Koha e liferimit: 24 ore

Additional information

Dimensions 20 × 120 cm
Efekti

Dru

Ngjyra

Kafe

Hapësira

Banjo, Enterier, Fasadë, Pishinë, Terasë

Struktura

Mat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Alnus Neutro Mat 20×120 9mm”