Allure Olmo Ambre Mat 20×120 9mm

50.00


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Dimensions 20 × 120 cm
Efekti

Dru

Ngjyra

Krem

Hapësira

Banjo, Enterier, Fasadë, Pishinë, Terasë

Struktura

Mat

Allure është një projekt që përfshin sipërfaqet natyrale me pamje druri që japin mjedise një material prestigjioz dhe elegancë për luks të vërtetë në
hapësirë arkitektonike

Koha e liferimit: 24 ore

Additional information

Dimensions 20 × 120 cm
Efekti

Dru

Ngjyra

Krem

Hapësira

Banjo, Enterier, Fasadë, Pishinë, Terasë

Struktura

Mat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Allure Olmo Ambre Mat 20×120 9mm”