Aged Concrete Sand Matte 120×270 6mm


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Weight 14.07 kg
Dimensions 120 × 270 cm
Efekti

Beton

Hapësira

Banjo, Enterier

Struktura

Mat

Ngjyra

Krem

Një tërheqje e zhveshur dhe e pastër: betoni i papërpunuar i ekspozuar, i ashtuquajturi béton brut, është i mbushur me magjepsje për të transformuar sipërfaqet dhe për të ripërcaktuar pamjen e hapësirave. Betoni i vjetëruar zbulon sharmin e parezistueshëm të materialit parësor të përdorur në ndërtim dhe arkitekturë: një bukuri e fortë, e konsumuar nga koha, me shumë variacione të ndryshme ngjyrash dhe sipërfaqesh. Fuqia subversive e çimentos i jep jetë qeramikës, duke ofruar koncepte të reja dizajni.

Additional information

Weight 14.07 kg
Dimensions 120 × 270 cm
Efekti

Beton

Hapësira

Banjo, Enterier

Struktura

Mat

Ngjyra

Krem

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aged Concrete Sand Matte 120×270 6mm”