Acron Anthracite Antislip 120×120 9mm

45.00


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 31.62 kg
Dimensions 120 × 120 cm
Efekti

Beton

Ngjyra

Antracit

Struktura

Vrazhdë

Acron është një dizajn delikat dhe elegant që riprodhon në mënyrë të përsosur estetikën e çimentos pa hequr dorë nga avantazhet teknike të dyshemeve tona prej porcelani. Me një dizajn modern që nuk neglizhon ndërtimet më tradicionale, kjo pllakë dyshemeje me ngjyrë antracit do të mbushë shtëpinë tuaj me ngrohtësi. Për një shkathtësi më të madhe, Acron është i disponueshëm në gjashtë formate, katër ngjyra (antracit, fildish, perla dhe e bardhë) dhe dy përfundime të ndryshme.

Koha e liferimit: 24 ore

Categories: , , , , , ,

Additional information

Weight 31.62 kg
Dimensions 120 × 120 cm
Efekti

Beton

Ngjyra

Antracit

Struktura

Vrazhdë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Acron Anthracite Antislip 120×120 9mm”