Absolute Black High Glossy 120×280 6mm

90.00


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Dimensions 120 × 280 cm
Efekti

Mermer

Struktura

Shkëlqim

Ngjyra

E Zezë

Nëse ka një ngjyrë që është trend në dizajn dhe dekor, padyshim që është e zeza. Me një dizajn të jashtëzakonshëm dhe vena të imta me tone gri, pllakat tona Absolute janë një bast i sigurt për ambientet e brendshme me një personalitet të tejmbushur. E disponueshme në tre formate të ndryshme, kjo pllakë porcelani shquhet për përfundimin e saj të lëmuar dhe rezistencën e lartë. përfundim i lëmuar dhe rezistencë e lartë.

Koha e liferimit: 24 ore

Additional information

Dimensions 120 × 280 cm
Efekti

Mermer

Struktura

Shkëlqim

Ngjyra

E Zezë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Absolute Black High Glossy 120×280 6mm”